UA-112481038-1

Hendrick Baas (of wie ben ik en wat doe ik) 

Als stervensbegeleider is mijn aandacht en handelen er op gericht u te ondersteunen bij allerlei zaken die zich aandienen bij een naderend einde om zo te komen tot een waardig en zo bewust mogelijke afronding van uw leven. 

Geboren in 1954 en al een eind op weg. Genoeg meegemaakt rond leven en 
dood om een all-round gesprekspartner te zijn. 

DSCF1927 2

Mijn werkervaring is divers. Als ik dat niet chronologisch doe maar naar vakgebied dan noem ik (psychiatrisch) verpleegkundige met een ruime ervaring in crisisopvang, verslavingszorg encontacten in de wereld van het hospice. Personeelswerk, secretaris ondernemingsraad, manager in de welzijns/gezondheidszorg. Fotograaf op het gebied van audio-visuele presentaties, schipper binnen de passagiersvaart en tot 2018 eigenaar van een reisorganisatie. 

Naast stervensbegeleider ben ik ook meubelmaker ( www.detafelvanhendrick.nl ) en dat ervaar ik als een vervullende combinatie.

Veelzijdig oftewel inmiddels een “manus van alles”.

Van mijn opleidingen wil ik de tweejarige opleiding voor stervensbegeleiding noemen.
Pragmatisch, geordend, een oorspronkelijk denker, man en paard, heldervoelend, een warm en gevoelig hart. Ik ben gehuwd en heb een uitwonende dochter. Recreatief varen doe ik nog steeds met zeil- of sleepboot. Hobbies zijn zingen(tenor) en lopen. 

info@resultima.nl  © Hendrick Baas 2018